Овен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
Овен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Eдна зодия ще се поизмъчи днес


Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...  

 
Телец
Денят е подобаващ за изграждане на проекти за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови хрумвания, всързани с задачите Ви и за това ще Ви помогне обичания човек. В своите решения и действия ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- положителни резултати. Времето е удобно за срещи, включително и сантиментални, за конференции и презентации. В деловата сфера са вероятни недомлъвки с началството.

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Има опция да поправите някакви остарели неточности, да наваксате изпуснатото, и в случай че не можете да върнете времето обратно, в последна сметка да употребявате опита от предишното, с цел да подобрите сегашното. Освен това би трябвало да имате поради, то доста от сегашните Ви действия ще имат съществени последици в бъдещето. Вслушайте се в препоръките на обичания човек, само че и желанията на своята „ половинка ” се старайте да взимате с внимание. Днес точно от Вас зависи дали ще бъдат решени проблемите, които напоследък са нарушавали хармонията в връзките.

Лъв
Във всеки миг може да се сблъскате с нов, трогателен и забавен човек, и то - при необикновени условия. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, тъй като и Вие се усмихвате по този начин. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате възприятието, че се познавате от най-малко 100 години. И дано не Ви е чудно, в случай че всичко приключи с превъзходен диалог за реинкарнацията.

Дева
Принудени сте да вършиме взаимни отстъпки със самите себе си, а в това време ще се чувствате извънредно некомфортно. Колкото и да се пробвате да се убедите, че да останете правилни на всички свои правила е на практика невероятно, това няма да Ви донесе утешение. Няма да оказват помощ за постигане на душевно равновесие и разсъжденията, че просто не сте имали различен излаз. Не сте удовлетворени от себе си, не можете нищо да измененията, а това Ви разстройва още повече. Постарайте се да мислите и за още нещо, с изключение на за неприятната обстановка, а в случай че се получи, и да я забравите. Попаднали сте в объркано състояние, от което обезателно ще намерите излаз. Трябва да погледнете на обстановката с очите на непряк наблюдаващ, а това ще бъде допустимо, когато малко се поуспокоите.

Везни
Хубав ден за начало на нова работа. Колкото по-„ земен ” и на практика темперамент имат Вашите занимания, толкоз по-охотно звездите ще Ви оказват помощ, да постигнете триумф. Не си заслужава, да витаете в облаците - празните фантазии водят единствено до разочарования. Около обяд ще научите вълнуващи вести. Помнете, че не нужно да предприемате нещо неотложно, а имате задоволително време умерено да обмислите всичко. За препдпочитане е, да се съветвате с по-възрастни хора с повече опит, с които не би трябвало да имате роднински връзки. Възможни са скъпи дарове и парични приходи. 

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Ако някой знак е прочут със устрема си към всичко ново, това е Вашия. Во в този миг, без значение дали вярвате или не, Вселената упорства, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари в допълнение, убедете се, че това занятие би Ви било забавно.При Вас ще се получи, като се имат поради поддръжката на невероятното количество астрологически въздействия.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте подготвени. 

Козирог
Днес ще се почувствате като същински воин, който е в положение да извърши най-невероятни подвизи в името на най- същинската и огромна обич. А в това, че любовта Ви е същинска, изобщо не би трябвало да се съмнявате, изключително след постигнатото през този изумителен ден. 

Водолей
За Вас това ще бъде един безпристрастен ден. Няма да сваляте звездите от небето, само че и няма да преживявате изключително затова, та по тази причина настроението Ви ще бъде положително. Неуспешни договаряния също няма да Ви разочароват кой-знае какъв брой, тъй като още в хода им ще си дадете сметка, че сътрудникът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към положително в персоналната сфера. Наистина, за осъществяването на всички фантазии е още рано да се приказва, само че въпреки всичко ще съумеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР